ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ for PC and MAC

ακονιζεις το νου σου μ αυτο το παιχνιδι! Ομως καντε κατι με τους ηχους. δεν ειναι και οι καλυτεροι!

How to use ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ in Search bar and install it.
Now you can use ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ on your PC or MAC.


Καλή δουλειά! Ότι λείπει το έχουν γράψει άλλοι. Αφαιρέστε το "κουμπί" περιστροφής του τροχού. Είναι τόσο άσκοπο όσο και η ίδια η περιστροφή του (εκτός αν φορτώνετε λεξικό εκείνη τη στιγμή). Καλή συνέχεια ιι επιτυχία.

Πολυ καλο αλλά... Ωραίο το παιγνίδι αλλά 1ον λείπουν πολλές καθημερινές λέξεις και αυτό οδηγεί στο να χάνονται οι πίστες με χρονικό όριο και 2ον τις περισσότερες φορές παίζω το παιγνίδι έχοντας ταυτόχρονα το vlc να παίζει μουσική απο web radio. Δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό αλλά 2 φορές μέχρι τώρα το παιγνίδι έχει σταματήσει να αποκρίνεται και δεν αντιδρά όπου και να πατάω. Βγαίνει και μήνυμα απο το λειτουργικό που με ρωτάει αν θέλω να το κλείσω. Πρόκειται για κινητό με android 4.4.2.

Πολύ καλό παιχνίδι αλλά... Απλό και εθιστικό. Έχω κυριολεκτικά κολλήσει με το παιχνίδι αλλά έχω 2 προβλήματα. Πρώτο, το λεξικό πρέπει να τσεκαριστεί, ειδικά για τις λέξεις 3-4 γραμμάτων. Και δεύτερο, τα βίντεο διαφημίσεις που παίζουν αυτόματα μέχρι και 30", χωρίς επιλογή να σταματήσει νωρίτερα... Το τελευταίο με αναγκάζει να παίζω μόνο σε wifi σύνδεση, πράγμα αρκετά ενοχλητικό. Τα άλλα 2 αστεράκια θα μπουν όταν φτιάξετε κυρίως το θέμα των βίντεο.

Λίγες λέξεις και πολλά λάθη... Πχ κινέζα δεν υπάρχει, και ανου υπάρχει

Πολλες Διαφημισεις Πολλες όμως. Και πάει στο καλό οι εικόνες. Τα βίντεο δεν παλεύονται κάθε τρεις και λίγο... Update: Εθιστικό, με καλό επίπεδο δυσκολίας. Bonus αστέρια βαθμολογίας για την απάντηση στην κριτική μου στις 2 το βράδυ.


Οι ‘ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ’ είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο και εθιστικό ελληνικό παιχνίδι λέξεων. Χρησιμοποίησε τα γράμματα που σου δίνονται, σχημάτισε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες λέξεις και προχώρησε σε όλο και απαιτητικότερα επίπεδα. ** ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ *** 4 ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ – Στις ‘Άπειρες Λέξεις’ μπορείς να παίξεις 3 διαφορετικά είδη πιστών: Σκορ, Χρόνος και Γράμματα. Ξεκλειδώνει ως […]


Screenshots

Price Free
App Size 26 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.5
Developer TheAncientOnes
Link

We don't provide APK download for ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *