Όνομα Ζώο Φυτό for PC and MAC

Καλή προσπάθεια! Πολύ καλό το παιχνίδι. Αν μπορείτε σιγά σιγά προσθέστε μερικές λέξεις ακόμα. π.χ. καθαρίστρια στα επαγγέλματα, τσάι στα φυτά, κλπ... Ευχαριστούμε!

How to use Όνομα Ζώο Φυτό for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Όνομα Ζώο Φυτό in Search bar and install it.
Now you can use Όνομα Ζώο Φυτό on your PC or MAC.


τα μισα ονοματα και τα μισα επαγγελματα δεν τα παιρνει!

Panayotis Πολύ καλό app! Μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια! Έχει προοπτικές. Μπράβο!!!

Κριμα Δε δέχεται πολλές ελληνικές λέξεις..κριμα..,ειχε προοπτικες η εφαρμογή,αλλά ....

Πολύ καλύτερο Παιδιά μπράβο! Μετά την αναβάθμιση που έγινε στο παιχνίδι έχει τεράστια διαφορά! μου αρεσει πολύ και η καινούρια επιλογή για τον χρόνο. ..

Μπραβο Μπραβο πολυ καλη δουλεια.Αλλα αν θες μια συμβουλη απο εμενα καταχωρησε και αλλες λεξης (ναιβτο.ξερω ειναι ναρετη δουλεια.αλλα χρειαζεται)

Πάρα πολλές ελλείψεις Καλή προσπάθεια αλλά έχει πάρα πολλές ελλείψεις και προβλήματα. Παρθέτω μερικά από τα προβλήματα που συνάντησα έτσι ώστε να βελτιωθεί στο μέλλον. - Μου φαίνεται περίεργο στις οδηγίες να μιλάμε για νέα ελληνική, η Σοφία να βάζει ως ζώο το ημίονος και ο χρήστης το χοίρος και να μην το δέχεται. - Ο πλακάς είναι επάγγελμα και πολύ χρήσιμο. Δε μπορεί να μην το δέχεται. - Ο πετεινός επίσης είναι γνωστότατο ζώο και δεν το έχει στο λεξικό. - Το νίκελ είναι χρώμα όπως και το ροδακινί και το μουσταρδί και το ηλεκτρίκ. - Η σκηνή (που στήνουμε στην κατασκήνωση) είναι πράγμα όπως και το ντιβάνι. - Το ψάρι είναι ζώο, όπως και ο δρυοκολάπτης. - Το "Νάντια" είναι όνομα. Και υπάρχουν ακόμα περισσότερες ελλείψεις.

Μπραβο Μπραβο σου φιλε μ πολυ καλη δουλεια και επισης δεν ζητας permissions

Thelei emploutisi Thelei emploutisi. Sorry ala den einai spoudaio

Καθόλου καλό Δεν δέχεται απλές λέξεις πόσο μάλλον σύνθετες, δεν αναγνωρίζει τόνους τα χρώματα στη αρχική οθόνη είναι πολύ σκούρα και δεν φαίνονται καθαρά οι επιλογές

Δεν είναι αξιόπιστο Δεν δέχεται απλές λέξεις συνηθισμένες και αφαιρεί βαθμούς. Χρειάζεται αναβάθμιση. καθόλου αξιόπιστο παιχνίδι

Καλο αλλα λιγο.. Πολλες λεξεις δεν τις δεχεται ως σωστες ενω ειναι.. keep trying

χμ.. οχι τοσο καλο Καλη ηταν η προσπαθεια αλλα εβαλα απο περιεργεια λεξεις που δενεβγαζαν νοημα αλλα στο τελος τα μετρουσε ως σωστα..

Θελει βελτιωση Οτι λεξη και να γραψεις αν ξεκιναει με το γραμμα που εχει τυχει στην πιανει σωστη.θελει πολυ βελτιωση

πολύ ωραίο καλύτερα που δεν ελέγχει τις λέξεις. αν έκανε ορθογραφικό έλεγχο όλοι θα έκαναν παράπονο πως για ενα γράμμα λάθος έχασαν βαθμούς. ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Μπα... Τρελή μούφα, δεν έχει κανέναν μηχανισμό AI. Κλασική ερασιτεχνική Ελληνικούρα

Φοβερο Εθιστικο. Κανεις δεν μπορει να παιξει μονο μια φορα.

Μπράβο Πολύ καλή!!! Φίλε μου με γύρισες πολλά χρόνια πίσω.

Καλό παιχνίδι, άλλα πολλά λάθη!!! Παιδιά μπράβο σας για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνετε, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να βλέπω ελληνικές προσπάθειες στο χώρο του Smartphone Gaming... και γιαυτό σας δίνω ένα αστέρι παραπάνω ...τα άλλα 3 σας τα δίνω επειδή ήταν πρωτότυπη ιδέα και πολύ ενδιαφέρον!!! Στο πρόβλημα που λες με το android δεν μπορώ να κρίνω μιας και ξέρω μόνο από developing games για PC...το παιχνίδι φαίνεται κάλο,άλλα δεν αναγνωρίζει τίποτα... τεσπα ελπίζω για πιο ωραίο μενού και κάνα multiplayer στο μέλλον! Καλή επιτυχία!

Ωραίο Μ'άρεσε πολύ, είναι διαχρονικό παιχνίδι, αλλά ο χρόνος δεν αντιστοιχεί για γραφή με αντροιτ κινητά και θα ήθελα μελλοντική έκδοση να έχει επιλογή για να δημιουργείς ομάδα με φίλους ή ονλαιν! Μπράβο για την πολύ καλή προσπάθεια.

Αναπτύσσεται συνέχεια Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο με τα μόνα αστέρια! Εντάξει έχει προβλήματα η εφαρμογή, αλλά πρώτον είναι πιο σύνθετη από τις περισσότερες ελληνικές εφαρμογές που κάποιος μπορεί να βρει και δεύτερον είναι από ανεξάρτητο Έλληνα developer.

Θέλει δουλειά Είτε βάλεις είτε δεν βάλεις λέξη, πάλι για σωστό το παίρνει, καλή προσπάθεια, αλλά θέλει δουλειά.

Ούτε καν... Μην μπείτε στον κόπο, χάσιμο χρόνου.Ερασιτεχνικότατο!

Keep up the good work Τάσο καλή δουλειά. Με το καλό περισσότερες αναβαθμίσεις


Το αυθεντικό παιχνίδι "Όνομα Ζώο Φυτό" (Όνομα Ζώο Πράγμα) που παίζαμε από μικροί και μας κρατούσε συντροφιά ατελείωτες ώρες, είναι πλέον γεγονός.Το πρώτο "ΟΝΟΜΑ ΖΩΟ ΦΥΤΟ" στο ελληνικό Play Store.Αντιμετωπίστε τη Σοφία, την κουκουβάγια με τις απίστευτες γνώσεις και προσπαθήστε να την νικήσετε, μέσα από ένα σετ 24 γύρων. Επιλέγετε το χρόνο που θέλετε και […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 3.2
Developer Tasos Kotsakis
Link

We don't provide APK download for Όνομα Ζώο Φυτό but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *