Гражданите for PC and MAC

Как мога да променя грешно въведен от мен номер на кола?

How to use Гражданите for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Гражданите in Search bar and install it.
Now you can use Гражданите on your PC or MAC.


Има ли ефект от приложението. Отиват ли сигналите в КАТ. Следват ли глоби. Прости въпроси:-)

БРАВО!!! Браво за инициативата! Надявам се повече хора да почнат да ползват приложението и да има осезаем ефект. Успех!

Моля, пуснете и windows версия. Ние с нокиите също искаме да се включим! :)

Тези си просят за класация Наптави един 'порицай' или 'еш-па-тоа' бутон - да се види според хората, кои са най-наглите :-D

:) Супер е! Вече всичко се зарежда както трябва.

Неозползваемо е в момента ...а и няма файда от него?

Много добро и полезно приложение обаче много често увисва. Дано следващият ъпдейт оправи нещата.

Нестабилно Замисъла е добър, но приложението е много бъгаво и слайдва много бавно по снимките. Нестабилно е като цяло.

Много добро приложение, но би било хубаво да се добави опция за коментиране под снимката...

Бъг Не мога да давам "гражданство" приложението забива, но като идея е супер.

Скролването е доста кофти, често увисва приложението! Идеята е супер. Няма ли да е хубави да има и коментари към снимките?

Добря идея, куцащо приложение На моменти се държи неадекватно. 100 пъти ме накара да се логна след като вече се бях логнал. Има и други проблеми. Съветвам създателите да направят и уеб приложение.

Ще бъде хубаво да се даде възможност да се вписват номера на мотоциклети Номерата на мотоциклети са само с една буква след цифрите и приложението не ги приема. Със затоплянето на времето тези стават все по-голяма напаст...

Не работи списъка Чудесна идея, но от време на време забива и лагва, а списъка с избор на нарушения при мен никога не е работил. Ако добавите и автоматично да си взима координати от gps-a ще е прекрасно.

страхотно приложение, ще го рекламирам на всички приятели браво

Нужно и практично приложение! Много нужно и практично приложение! Браво!

добро е само ми се иска да не е свързано само с шофьори

Идеята е много добра, но докато разглеждам снимките засича и много дразни, Nexus 4

Евалата Слагайте донейшън бутон и който даде да качва снимката най-отгоре

Отлична идея Много добра идея, уви при мен постоянно крашва. Samsung Galaxy Note 2.

Полезно, но... ... но програмката се влачи! НЕудоволствие е да се разглеждат снимките. Ненормално е на Sony Z (който все пак не е толкова бавен, беше флагман само преди 2 години) снимките да вървят едва едва. Просто не е удобно.

Рангове Не съм съгласен с рейтинга - мл.полицай, полицай и т.н Аз съм гражданин. Ще добавя 5 звезди ако го промените. Иначе споделих приложението в моята фейсбук група и за около 1 час поне 10 души го инсталираха

Добро приложение, но трябва и още Добро приложение, Давам 4 звезди, защото има какво да се допълва. Ще има по-голямо прилижение ако може да се използва и като видеорегистратор. Така ще има снимка на номера и видео, което трудно може да се успори. Също така отделна секция за нередности по пътя и неравности с GPS кординати :)

Липсва задалжително отбелязване на самите нарушения. Прегледах приложението и мисля, че трябва да се добави задължително да се оказва какво точно е нарушението от правилника. Разгледах няколко снимки и докато повечето бяха правилни имаше и няколко който не бяха направили нарушение, но 'гражданина' си мисли че има такова (пример - паркиране на тротоар - има случай в които е позволено). Функция с точното нарушение по правилник(имам в предвид член и алинея) би имала и обучаващ характер както за нарушителя така и за този който го е снимал. Топ десет на нарушителите също е много добра идея където да попадат хората които са направили едно и също нарушение повече от веднъж(примерно). С допълнителният снимков материал вече ще може да им се търси истинска отговорност. Достъп до актуален правилник също ще е много полезен. Аз лично съм сложил едно копие в жабката на колата, но е старо и има някой не актуални неща. Идеята е повече от прекрасна но в текущият си вариант може да бъде използвано и върху хора който не са направили нищо(всичко зависи от композицията при снимката).

Чудесна идея :) Има си какво да се желае по отношение на бързина. Може би се опитва да чете много снимки наведнъж и ако интернета на потребителя не е на ниво в момента се чака доста... ------- Освен това искам да попитам защо имам бутон "Извини се" на която и да е снимка, без колата на снимката да е моята? Ако кликна ще се появи ли извинение от този нарушител? (не съм кликал точно, защото искам да избегна неволно извинение от името на някой "гражданин" и бързо бързо да му изчезне снимката ;) ) Каква точно е идеята? от чий профил ще може да се извинява "гражданина" ?

Популярност! Дано добие популярност, но направете нещо за извиненията... Като report -ваш номер трябва да отговаря на критериите за BG номер (subset от букви, подходящи начални комбинации и т.н), като се извинявам - само ако е мой регистриран номер... Иначе е безсмислено. Чух и за директно репортване в КАТ но ми звучи леко утопично...

Малка забележка Страхотно приложение. Идеята е много добра. Сблъсках се обаче с един проблем. Наскоро имах случка с шофьор с дипломатически номер. Тези номера са с формат C1234 и не могат да бъдат въведени в приложението. Ако направите това възможно ще е страхотно, понеже точно хората с коли от този тип смятат, че правилата не важат за тях (в моя случай - каране в насрещното в еднопосочна улица и то до болница).

Много добре! Идеята е страхотна, но ме дразни това, че след като разглеждам стари снимки и вляза в някоя от тях, след като натисна back винаги ме връща на най-новата. Дано го оправите. УСПЕХ!

Update 03/03/15 Mersi za optimizaciata :) prodaljavame da se borim za podobraviane na patnata kultura. Pozdravi

god save the citizens bravo hora. tova e nadejda che v bg vse oshte ima misleshti hora. super idea i super kauza


Снимай и покажи всеки “гражданин” на пътя. Едва 10% от инцидентите на пътя са в резултат на техническа неизправност, а в останалите 90% става дума за неправилно поведение. Можем да променим това и да повишим вниманието на хората. Защо? Защото всички искаме промяна, но тя може да започне само от теб. Гражданин или „Гражданин” – […]


Screenshots

Price Free
App Size 25 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.4
Developer Xevica
Link

We don't provide APK download for Гражданите but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *