BioSpil for PC and MAC

Crap. Jeg kunne ikke være med i spillet på trods af jeg var i godt tid

How to use BioSpil for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type BioSpil in Search bar and install it.
Now you can use BioSpil on your PC or MAC.


Der var kun én person i salen som kunne logge på. Når man trykkede Facebook Connect og gav tilladelse, så hoppede den tilbage til start menuen hvor man kunne Facebook Connect.

Mine præmier som ikke er indløst endnu, er forsvundet efter seneste opdatering. ØV! Fix det!

Altid grinern med lidt underholdning inden filmen. Giver god stemning i salen.

Det er okay og meget sjovt og også ptæmierne

Super fedt da spillet stadig handlede om film. Nu er det en klam huskeleg/reklame for SB12 mundskyld.

Hmm Hvad i hede hule hel.... skal I have adgang til min lokation eller mine kontakter for? For slet ikke at tale om muligheden for at administrere mine opkald?

Flot opdatering og sjove spil Fedt at fordrive ventetiden lidt med nogle sjove spil i biografen!

"Spændene produkter via e-mail? Nej tak!" Den nye opdatering har gjort biospil til noget møj. Den eneste måde man kan logge på er facebook, som har adgang til næsten al information om dig, og desuden har biospil nu også adgang til identitet og andet privat. Ikke nok med det, men nu skal man også sige ja til en "flod" af spam e-mails fra deres sponsorer, som ikke gavner andre end biospil selv. Jeg ville holde mig fra biospil hvis jeg var jer, hvis altså i syntes at popcorn ikke smager jer, og hvis cola ikke er jeres go-to drink til biografen.

Can't start the game I log in with facebook, then I need to input the 4 digit code.. the panel does not take numbers, only letters but the code is 4 numbers o.O

Endnu bedre end filmen! Men det var trods alt også 'Fifty shades of Grey' ;)

Sort skærm når der skal logges ind :(

Pretty sweet Loving it! Makes waiting more fun.

God ide, men dårlig udforsel Jeg går oftest biografen, måske en gang om ugen eller en gang hver anden uge og jeg har kun oplevet at der har været biospil EN gang. Det er simpelthen for dårligt. Den ene gang jeg oplevede det var vi fire i biograf salen, så det er ikke fordi de det handler om at der er for få der går i biografen.

Genialt! Utroligt at ingen har tænkt på det her noget før! :) Eneste minus er app'ens størrelse.. Ingen af dem jeg var i biografen med kunne nå at hente den pga. den dårlige forbindelse vi havde inde i salen. :(

Ulideligt provokerende at dele uden at spørge. Selve spillet er ok sjovt men det er lidt utroligt at I har glemt mulighed for at vælge pic+biospiller navn. Det' en ommer ;-) Og ... er det ikke lidt beskæmmende at jeres kode fylder 16MB, når man kan hente en hel officepakke som fylder 25MB!? (WPS). :-D

Ikke i orden Ja, jeg gav tilladelse til at appen måtte se min Facebookprofil. Nej, jeg gav ikke tilladelse til at den måtte vise mit profilbillede og mit fulde navn på biografskærmen.

God idé Men har endnu ikke været inde at se en film hvor det har været muligt at bruge denne app. Og drop facebook login.

Overrasket over navn på lærred Da mit navn dukkede op på lærredet blev jeg naturligvis først overrasket. Og så spillede jeg videre. For ER det ikke ligegyldigt, om dit navn og billede kan ses? Det skader vel ingen. Er det fordi at folk ikke må vide at du sidder i salen: "Så skal jeg jo snakke med folk som jeg kender, hvis de ved at jeg er i salen!?". Egentlig ikke. I don't see the big deal. Fire ud af fem stjerner. Femte stjerne kommer når det er muligt at vælge billede og navn selv.

God ide, men Facebook login er en fejl Ideen er skide god, men hold nu op med at inkludere Facebook i alt. Det var fejlen der gjorde jeg droppede systemet.

Uden Facebook tak.. Lige hidsigt nok at skulle se sit navn og billede på læredet... kommer ikke til at bruge det før det er rettet... uden Facebook for højere rating!

Crasher Og fb login i browseren.. Nåede ikke at deltage

Kræver facebook Come on! Hvad med folk der har valgt ikke at have fb eller dem der ikke vil have at i skriver reklamer til ens venner.. Og 14MB? Har i vedlagt en film?

Kræver Facebook login. Jeg ville kunne forstå den krævede biozonen login, men gider ikke ha' den, når den kræver Facebook. Jeg kan godt li' så mange der brokker sig over Facebook delen, og selv i ret gamle reviews. Og delen med at den bare smider navn og bille op på læred, uden at spørger. Samt den del at det godt nok er sjælent jeg har set nogle spille det i biografen, og hvis der er , så er det kun en spiller. Så måske lyt til feedback. .......Men så igen, der er sikkert ikke nogle der fra Nordisk Films der læser de her kommentar.

Garbage Doesn't allow games without Facebook even though you have the option, and then won't let you log in with Facebook afterwards


Når du går i biografen, kommer du normalt ind i en mørk biografsal, hvor du sidder og venter på, at filmen starter. De tider er forbi! Nu bliver du i stedet mødt af BioSpillet, når du kommer ind i en af Nordisk Films biografsale. BioSpillet er et interaktivt spil mellem alle i salen. Din smartphone […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 3.5
Developer Biospil
Link

We don't provide APK download for BioSpil but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *