Blogg.se for PC and MAC

Äntligen så funkar appen lika bra som på iPhone! En fråga bara, hur markerar jag kommentarer som lästa utan att svara på dem? De står som "nya" hela tiden

How to use Blogg.se for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Blogg.se in Search bar and install it.
Now you can use Blogg.se on your PC or MAC.


Eget liv Appen funkar ibland som den ska, sen tillbaka till oduglig. Kan inte ladda upp bilder just tex.. Hemma med wifi. Hur svårt kan det va?

Fixa bilderna! De har nu ändrat så att man kan ha fet/kursiv/understruken text, och designen är mycket bättre! Dock så funkar det inte att ladda upp bilder längre, och så har det varit ett ganska bra tag...

Hela appen borde göras om på nytt, please! Så fort jag öppnar appen får jag ett meddelande om att den inte kunde ansluta till blogg.se. Orkar inte :c

Tar bort Flera gånger har texten försvunnit när jag tryckt på publicera utan att den publicerar det!

Hemsk Appen stänger av sig då och då, sparar aldrig det man skrivit, går inte att ladda upp bilder, går inte att publicera inlägg. Pinsamt dålig app!

Dålig Funkar hälften av gångerna jag försöker publicera ett inlägg. Misslyckas det försvinner inlägget och jag får skriva om. Man bör kunna skriva kommentarer i appen och formatera texten.

Dålig app Borde uppdateras en aning ! Helt värdelös, laggar sönder och den fyller inga funktioner mer än att man kan skriva inlägg, 1/10 inlägg kommer upp på bloggen för att den laggar så mycket.. Skulle inte klaga om appen till Android var likadan som den är till Apple ! :)

Gräsligt! Jag vill verkligen använda appen och behöver den till på köpet. Men jag har fortfarande inte kunnat logga in eller publicera ett enda blogginlägg! Fixa appen nån gång! Hur svårt kan det vara att programmera en enkel inloggningsfuktion som faktiskt fungerar? Under all kritik hörrni ni ni!

Super missnöjd med appen eftersom det inte går att kommentera inlägg ifrån den, känns inte helt okej..

Sådär Jag tycker man ska kunna svara på sina kommentarer,se vilket inlägg de har kommenterat och bestämma hur ens inlägg ska se ut t ex ej centrerad text.

Bode inte ens få klassas som betaversion Sämre app får man leta efter. Har skaparna testat att göra inlägg från en Smartphone eller surfplatta själva?

För enkel. Ni har utvecklat iPhone appen mycket mer! Jag vill ha en updatering med > möjligheten att byta kategori > möjligheten att ändra storlek på bilderna > html redigering i inläggen

Inte genomarbetad Det enda som är bra med denna app är att jag snabbt kan kolla om mina favoriter uppdaterat. Vill jag kommentera måste jag ändå gå via en webbläsare, felmeddelande kommer varje gång jag öppnar appen. Utvecklarna har mycket att jobba på för att den ens ska vara värd att installera.

Jaaa!!! :D Super duper lycklig nu!! :D Äntligen till android, made my day ;D <3


Blogg.se’s Android-app är här!Använd appen för att blogga vart du än är, eller följ dina favoritbloggar och läs dem när det passar dig bäst! Skapa både inlägg och utkast, håll koll på din statistik och svara på dina kommentarer.Kolla in vad som händer på Blogg.se’s förstasida, eller vilka bloggar som är mest lästa just nu! […]


Screenshots

Price Free
App Size 3.6 MB
Instalations 50,000 - 100,000
Score 2.8
Developer Blogg.se
Link

We don't provide APK download for Blogg.se but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *