Cangkul Warrior for PC and MAC

this game is fun.. so funny lol!! music background very bullshit! :P tq for make this game.. I enjoy even got some prob but I think I can fix it

How to use Cangkul Warrior for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Cangkul Warrior in Search bar and install it.
Now you can use Cangkul Warrior on your PC or MAC.


Cibaaiii game ni memang top lah! Next update, buat superpower jgak macam makan dedak 2.0 ke, kuasa Brim ke, gerenti 6/5 bintang aku bg

Best tpi... Best tapi ada lagi bug cntoh tetiba ada invisible barrier, kena lompat. Hrap improve. Lagu cam haram je😂😂😂

Please Selipar warrior need his selipar. Need more blood and gore. For now it's 3.

Please add corpse and blood As well If you do so then ill give you 5 star.

Best game ever. Worst music ever Reply la pukimak......boleh terbang siaaaaaaaa hahahahahaha

worst music background game dia best tp lagu dia hijau

Reply la pukimak Lagu sangat keji.. Hahahaha.. Fix bug.. Tengah lari,tetiba tak bole lari kedepan..patah balik baru bole lari kedepan..lari lembab sgt.. Awek lari lg laju..btw Thank you!

Developer urang sabah haha.. I thought it's made by semenanjung people lol

alang2 kepalang upgrade bg seronok sket.. lagu mcm haram..

Made my day Red light laaaaaaaaaaaaa~~~ buuuu giiiiiiii *ahem* aaaa!

Add first person camera Add first person camera can be cool

WTF??!! Any Malaysian suffering from GST, retrenchment, BR1M dependent, or feeling the pinch from the current political and economic climate should download this! We can't go around carrying cangkul and hitting people, that is wrong. But with this game, I could do that without getting arrested! 5 out of 5!!!

Sian kt pahlawan cangkul tu.Famous bak Hang. Haha Ptt game ni SAMSENG CANGKUL. Esok kuar jail, best lah ada game depa.ppn maybe mission dia nk bayar bil air kot.Haha

Baik ahh Walaupun game macam tak ada arah tuju, tapi boleh jadi gelak.. Seronok layan je.. Buat² lepas stress...

Reply lah pukimak Hahahha die hilang isteri,anak,kawan and semue orang.And he gives the song and kill everyone i think.Hahahha lol gg good game

Problem Dah main nnt lama2 dia xleh lompat n pukul, sedih, nak merasa adventure cangkul warrior lama lagi

Minta penambahan Takkan nak mat cangkul jer.. mesti nak ade brother dia .. mat selipar sebagai character baru dan mohon ade shop untuk beli upgrade cangkul dan ade level up

Pishang.... Bole than gak la gme ni...mcm howo...sbb xd ksudhan...tp ak geram part org naik trak hitam tu...pyah btol na kjar n hmpuk dye...lgi dgn lagu nye y asyik sbuk bugimak2..btmbah2 gram ak....hahaha...

Patut nya...tambah utk tunduk...dia punya sensitivity tambah lagi...game dah ok..cuma tu lah..susah nak kawal...improve kan lagi lah...in sha Allah game ni power...

Hahaha lawak sial Support admin bleh reka game ni,hahha klau bleh reka game lagi

Lawak lah hahaha Senorok layan game ni abis semua aku cangkul mohon admin masokkan geng dia sekali hang selipar sangkut..hahaha

graphic cantik.... haha....siap ada 2 btg paip yg xda meter....perut tu mcm tak boleh blah....

Function Function habis...hahahahaha ok la ni nak hilangkan stress

Syok Lagu pun sedap.. gameplay simple tp bermakna 😂 tp kenapa dia lembik sangat langgar org pun pengsan 😂

terbaik..but if you can put the highes mark so the player can comlete to be rhe best one

Boring File size too big for this junk. Game strategy is too plain

LAGI BEST KALAU hang selipar dtg membantu. point bila dpt sangkutkan selipar

NATANG LAGU Lagu mende tu red light pukimak red light pukimak masuk lubang sokmo breyukk mok nguh

Cangkul punya pasal. Hahaha aku nak cangkul worior 3D lg Best... Ciptakannya.....

Lawak habis Hiburan dalam pejabat, sesuai bagi org yg belum bayar bill hahaha

Cibai HARam jadah aku. Xblh main game ni auto kluar.. Buang data aku sja cibai


this game is not suitable for kids age 12 and below. Cangkul Warrior is one of well know warrior in small part of Malaysia. Once you're on the street you are like the grand villager theft auto. Its time to experience how is it feel to be a Cangkul warrior. Its not easy but you […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.5
Developer BBKK
Link

We don't provide APK download for Cangkul Warrior but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *