Counties of Hungary for PC and MAC

Nagyon jó ötlet, nagyon gyenge kivitelezésben Van, hogy 15-ször húzom, masszírozom Vas megyét Vas megyére és akkor sem veszi észre. Nagyon nem jól van beállítva az érzékelés. Az első kvíznek, szvsz, semmi értelme: csak sima kirakós, nem tanít semmit. A design nagyon ötletes, szerintem megérné futni még egy kört, javítani rajta és esetleg nem csak megyeszékhelyeket, hanem egyéb nagyobb városokat is bevenni a haladó szintre. Nincs más hasonló app androidra szerintem mindenképpen hiánypótló vállalkozás lenne az elkészítése!

How to use Counties of Hungary for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Counties of Hungary in Search bar and install it.
Now you can use Counties of Hungary on your PC or MAC.


Tökéletes! Mindíg szerettem volna játékosan megtanulnivaló mi hol van... KÖSZÖNET a készítőknek!!!!

LG G2-Android 4.4.2 Nagyon jó kis alkalmazás. Játszva tanulja meg az ember a megyéket, székhelyekkel együtt. Kisebb gyermekbetegségek: 1. A főmenüben a Home gomb fehér, ami szinte azonos a háttérrel emiatt alig észrevehető; 2. A felhasználó úgy gondolja, hogy a back gombbal kiléphet a programból, de nem, a task manager tovabbra is a futó appok közott listázza a programot ; 3. "Megyék nevei" játék esetén a pozíció felismerésén még lehetne javítani pl. Komárom-Esztergom megyét nem is olyan könnyű a helyére tenni.

Wow It needs adobe air, I can live with that. About the app itself... sorry to say, but it really sux.


Do you know counties of Hungary?You can test or practice your knowledge now.You can choose from three types of puzzle in this free application.- Counties of Hungary puzzle- Name of counties puzzle- Capital cities of counties puzzleApplication is free


Screenshots

Price Free
App Size 1.7 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 3.6
Developer Contenet
Link

We don't provide APK download for Counties of Hungary but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *