Didi & Friends Playtown for PC and MAC

Good game for kids...make them learn how to solve their own in this game. They play this game and they sing that song..i love it but this game must buy to the next level (sad) 😢😢

How to use Didi & Friends Playtown for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Didi & Friends Playtown in Search bar and install it.
Now you can use Didi & Friends Playtown on your PC or MAC.


Kepada Pihak Astro,tolong ubah bagi update semua game yg awak buat mcm game: mana naga,polis evo,Apokalips dan Lain lain lagi yg lama dh x update.Tolong la astro.kalau di update semua game,mesti jadi lagi best nk main.Saya cadangkan sahaja.tq😊😊

Pengisian yang sangat baik. Full educational content hanya dengan usd1.99 (RM8). Terima Kasih Astro, terima kasih Team Didi. Semoga Team Didi terus sukses dan menyediakan content dengan harga berpatutan. Kepada parents yang kedekut: Dengan sumbangan rm8, kualiti perbelajaran anak2 anda lebih menarik. Alhamdulillah. Mahal?? Cuba korang download Ping Fong, tengok full content dia. Paling murah pon RM40 lebih. okkkk

Terbaikkkkkk Anak sy autism 5 tahun boleh fokus ketika menyusun susunan abjad. Sgt sesuai utk anak2 mengenal abjad dan bergembira.

Terbaik!!! Tapi.... Best sngt. Ank sy yg1thn 6bulan intrested sngt dgn game ni. Tapi knp ada games yg nampak half jee??? Please help!! Kalau tak dah 5bintang dah.

Hebat.... My baby getting 18mos old another 4days & he can pronounce the alphabet correctly..furthermore Didi & Friends is his fave show

Saya dapat download ni gamesnya seronokkkk! Lagi pun gamenya pun sudah Ku nonton di mana pun di TV kereta saudara saya ni aku dapat pinjam pun tapi macamana pun nak buka kunci semua ni kena bantu orang Malaysia ni tolong lah tolong lah

MASALAH TENTANG PAYMENT Saya install game ni pada tab anak...playstore mmg akaun nama dia...tetapi nak guna kad saya or kad wife x berjaya...macamane ni? Ke kena guna akaun google sy atau my wife jugak? Mohon bantuan!!!

Bugs Saya telah melanggan pakej kombo dsn setelah download semua permainan, didapati game lompat si katak lompat, bermain bersama bingo dan juga kalau rasa gembira tidak memberikan resolusi yg penuh..hanya separuh display boleh dilihat. Tolong perbaiki

Aplikasi yg bagus untuk pembelajaran anak, cuma rm8 full download, nak senang guna mobile payment. Cuma minta sentiasa update utk tambahan lagu2 dan game baru

Saya pengguna tablet samsung...bila nak play part tatak skrin akan hitam separuh....klau bleh diperbaiki...klau dah update sy rate 5 bintang....tq....

TIDAK MEMUASKAN GAME DAH BAGUS.. NIAT NAK BAGI BUDAK2 MAIN.. TP KENAPA SAMPAI NAK KENA BAYAR? INI BUKAN GAME ORG TUA.. HARAP MAKLUM YE.. DGN BUDAK2 PUN STILL NAK CARIK DUIT.. JADI MANUSIA TU OTAK JANGAN NAK FIKIR DUIT JE BOLEH X

Best Apps for kids but cannot buy game use debit card. Always error even change another card

Love this game Saya suka game didi &friends ni sebab game boleh membuatkan adik saya pandai menulis, bermain dan lain-lain lagi

Kenapa tak boleh buka. Saya baru je download, kenapa tak boleh buka langsung.. apa masalah app tu... memang x blh buka..... saya dah tekan banyak kali dah tapi sama je.... geram la... kenapa jadi macam ni... sapa sapa tolong.???? Apa masalah app ni ???

Kenapa tak boleh buka Saya dah cuba tekan banyak kali tapi tak menjadi..saya dah uninstall dan saya install balik tapi tak jadi juga..Geram lah saya macam ni..

Terbaik! Anak2 saya sgt suka akan aplikasi ini! sila tambah lagi ruangan yg lain! bru cuba,saya terus beli kerana fungsi pembelajarannya mudah dan menyeronokkan!

Sy tk paham masa nk beli...kena tekan apa?Lepas tekan beli keluar $0.99.lepastu dia kata ibubapa tekan nombor 4 selama 3 saat.Guna duit apa?

Kenapa game lompat si katak lompat, bermain bersama bingo dan kalau rs gembira interfacenya just dpt separuh? Hrp developer blh check perkara ni. Tq.

Nice!! really nice game. purchase combo & sangat puas hati. should put more games lagi..

Love it Amazing app for my baby! Game mcm ni la ptt ada untuk kanak2

Lagu2nya teringt wktu kecil dahulu ..best !! sy dgn adek sronok mndgr dan menonton ceritanya ..

dah 2 kali install but can't play..uninstall lepas tu install balik pun xbleh buka..why???buat habis quota internet aq je..please la..

suka sangat kalu main nak lagi ada ABC ada Banyang lagi so good and happy

Teruskan usaha dan perbanyakkan lagi input, info,segmen n informasi yang sesuai untuk kanak-kanak dalam proses sesi pembelajaran melalui aplikasi ini.

My daughter completed all the free games within half and hour.. nice display and interface.. Thanks for this awesome local made game for children..

Kenapa bila sy da pernah buat pembelian pakej kombo tp bila saya install di device lain sy kene repurchase semula??? Sy tak bole restore purchase juga. Rugila mcm ni . Tlg bantu.

Tlg bantu Sy dh beli pakej kombo rm4, dh di cas...tp xdpt main pn..boleh bantu??

Semua mende nk berbayar. Cukup2 laa buat duit cara syaitan gni. Berakal sikit. Bukn bankrap pun astro kalo BG free2. Banggang x abes2 astro ni

This is amazing. Keep a good work, dont give up and keep moving forward. New generation really need this kind of modern learning medium.

Good n excellent easy for childrens to learn n creative on the games so childrens like it

A ads defect deg gift turf try TFG

Ya sangat memuaskan Permainan ini sungguh ceria untuk kanak-kanak.saya pun menyukainya dan permainan ini sangat seronok

Saya suka tapi...game yg berlakang lakang ...tak leh main verkunci.. lepastu dia ada tulisan beli

Subscription Kenapa bila install di phone baru, apa yg kita subscribe di phone lama tak masuk sekali? Perlu beli yang baru????

Tq didi n friends Sgt bagus dan sesuai utk ank2 dan dijadikan bbm utk murid2

Anak saya suka main games didi ni.tapi tatak lom dpt main lgi .masih lock

The best apps for our children learning and growing up in study materials

Terbaik Pembelajaran yang bagus dan game yang menarik. Anak-anak saya sangat sukakannya.


************ Jom bermain dan belajar bersama Didi & Friends! ************ Didi & Friends Playtown adalah gabungan 12 permainan berdasarkan lagu kanak-kanak Didi yang sangat popular. Setiap lagu mempunyai konsep permainan yang menarik dan penyampaian yang berbeza. 1. ABCBelajar cara melengkapkan abjad dengan Drag & Drop bertemakan makanan kegemaran adik-adik! Terdapat 5 peringkat iaitu A-E, F-J, […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 500,000 - 1,000,000
Score 4.2
Developer Astro Malaysia Holdings Berhad
Link

We don't provide APK download for Didi & Friends Playtown but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *