Fazan for PC and MAC

Banal şi incomplet Lipsesc cuvinte din baza cu duiumul...baza pusă la dispoziţie de cei de la dex este destul de completă, prin urmare cred ca este o eroare de dezvoltare.Interfaţa cam lasă de dorit...mult prea banală şi distanta....

How to use Fazan for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Fazan in Search bar and install it.
Now you can use Fazan on your PC or MAC.


Interesant si captivant Un joc foarte atractiv care face fix ceea ce trebuie: aduce in era digitala un joc pe cat de vechi, pe atat de popular si educativ

Bun Un joc excelent. Mai e de lucru la dicționar totuși... Multe cuvinte uzuale nu sunt în dicționarul jocului, și altele par ca sunt inventate, dar nu sunt specialist totuși. Nota 10 pentru idee. Keep up the good work!

Avand in vedere ca este un joc al copilariei,in general pentru copii,poate le explicati copiilor ce inseamna cuvantul "PTUSIRE".Apropos,in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane,nu exista!

Potential Jocul are potențial, dar sigur merita în GUI mai atractiv un pic, de aceea am și adăugat rating 4/5.

Nu se merita O mizerie de aplicatie . Scri cuvinte normale si jocul iti spune ca nu exista...o tampenie de joc .

O mare vrajeala De foarte multe ori jocul iti spune ca nu recunoaste cuvintele scrie de tine.... o mare prostie de joc....

Aplicatie de 2 bani Daca nici cuvintele ornitorinc si icre nu's din limba română....no comment ;)

Hmm Jocul nu e rau. Undeva la 3-4 stele dar las 5 pentru munca depusa. Succes in continuare.

Joc de copii?!?! In baza de date exista cuvantul erepsina si nu exista cuvantul straturi?!

Este foarte tare Eu am vodafone smart 4

Sunete Am avut o surpriză "plăcută" când am văzut ca deşi aveam in telefon sunetul oprit, in aplicaţie sună ca in draci şi nu ai opţiune sa le opreşti....

Slab Cum au mai spus in comentarii lipsesc multe cuvinte si in plus m-a deranjat faptul ca apar multe erori, adica terminatiile pe care trebuie sa le folosesc nu se iau in considerare si imi du ei altceva si multe altele. SLAB DE TOT.

Ideea este buna Dar baza de date/cuvinte este execrabila

Groaznic Cum poti juca jocul asta daca nici macar nu este ca in imagini....nu apare verifica cuvant....mai e alta cale sa castigi?

Foarte prost Sunt cuvinte de care nu ai auzit niciodata sau care nu exista in limba romana. Ex. M.a inchis cu icea ... sau mi.a dat onomasticon. Uninstall.

Ar fi superba o varianta online cu prietenii !

vocabular slab M-a inchis cu "atributiv"... ca si cum cuvantul "ivar" nu ar exista! Ce folos ca are cuvinte ca "glomerular"? Uninstall.

Este de tot cacatul Ce are de nul pot incide iam dat de 3 ori fazan Si cica la el "nu puteti sa in inchideti din prima".

O gramada de cuvinte lipsa. Nu-mi recunoaste: astept, ornitorinc, asigurata/asigurati si multe altele.

Incomplet In primele 5 minute mi-a refuzat 2 cuvinte existente. Mai incercam mai incolo :)

Mai trebuie ceva... Frumoasa aplicatie dar vocabularul trebuie updatat cu multe cuvinte.

Nu merge Nu ma lasa sa dau enter la cuvinte


*** Jocul Fazan ****** Testeaza-ti inteligenta si vocabularul jucand Fazan *** Ai intrebari sau sugestii? Viziteaza pagina noastra : http://fb.com/fazan.jocul ***Atentie***Pentru o tastare mai usoara toate cuvintele din baza de date nu contin diacritice. – Sunt disponibile 4 nivele de dificultate(Usor, Normal, Dificil si Turneu) – Pentru deblocarea nivelelor Normal si Dificil trebuie sa jucati […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 3.5
Developer Radu Marian
Link

We don't provide APK download for Fazan but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *