Gjeegjeza Shqip for PC and MAC

pun e mir qe keni ber ju lumt

How to use Gjeegjeza Shqip for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Gjeegjeza Shqip in Search bar and install it.
Now you can use Gjeegjeza Shqip on your PC or MAC.


Shum e mir E mire esht por ndonje her dalin pytje te njejta me per gjigjije te ndryshme por ne pergjithsi loj e mir

Pak Gjegjeza shum pak gjegjeza diku 50 gjegjeza pastaj fillojshin gj-gj e njejta me u perserit pa fund se kshtu aplikacioni i modifikuar mir me pelqej shpresoj t'ket permirsime nga ana juaj!..

Pershendetje mik.i nderuar Nagip urime per punen e kryer ju deshiroje suksese te metejme ne punet tuaj te vyer.

Hallall Ju lumte djema,programi eshte shume i qelluar.Eshte nje mundesi e arte qe femijet te mesojne gjera te reja si dhe te testojne intelegjencen e tyre.Bravo

Gjëzat Shumë lojë e mirë , ju lumtë!

Zeri i pergjigjeve shume acarues. Gjuja shqiper shume e keqe.

Kot fare te njejtat gjeegjeza 100 her vk

Adem bossi Mire qe ekeni bere ju lumte

Me pelqen shume Ju lumte, vetem keshtu vazhdoni...

Nuk me instalohet Deri 88% behet dhe me pas ngec dhe nuk instalohet

Ju lumt nje kuiz diturije per femije, shum e qelluar

Pershendetje Program madheshtor per tu pershendetur, meritoni cdo respekt, program edukativ I qart dhe shum praktik...


Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, madje në disa krahina iu thonë edhe kash e lash. Në të bëhet përshkrimi i disa karakteristikave të një sendi ose veprimi dhe i jepet dikujt për ta gjetur se çdo të thot.Vini re se sa bukur dhe me sa mencuri i ka krijuar populli gjëegjëzat.


Screenshots

Price Free
App Size 18 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.5
Developer FSSoftware Development
Link

We don't provide APK download for Gjeegjeza Shqip but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *