JRevolusi for PC and MAC

Game ni ade banyak potensi untuk menjadi game yang sangat best. Graphics​ dia lawa tapi control dia pelik sikit. Ade tempat tu stuck sikit. So can you fix it for a better performance

How to use JRevolusi for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type JRevolusi in Search bar and install it.
Now you can use JRevolusi on your PC or MAC.


Highly potential to become the best Media Prima Digital game. This game really needs many improvement as it has many glitches. Reduce the usage of the RAM too. Give me a big update with big improvement. Don't disappoint us and I will rate it 5 stars if the problem has been solved completely.

about what happend if someone cant see where the enemy is? and how we can attack them with no choice (died) and make sure u can find same as like crisis action if u wan to same ways the game in malaysia.. tq

Just downloaded latest update. Performance improved & tap to shoot option available. Finally a developer who listens to reviewers. (yeay!) Just a suggestion if you guys can add variation sprites on villains & add evil boss at the end of each chapter. Kudos to developers & I can't wait to watch the movie at the cinema soon.

Best gak game ni.Graphic lawa.Weapon pon style jugak. Tp enemy AI kena improve lg. Maps dy agak boring maybe boleh improve. Knapa agak lagging bile bergerak. However, this game kinda cool! Kipidad!!

Kenapa start chapter 3 , dia macam stack? Nak gerakkan dia slow sangat.. and tak kena.. please fix kan.. sebab game ni best!

Not sure why but whenever I crouch, most of the time enemies just stand there or walk by me without shooting me. Maybe it's because I'm still at training operations.

Baru download yang updated. Bagus la. Ada butang tembak. Bagi saya, macam ni pun dah setanding game negara luar. Game smooth. Cuma saya harap lepas ni boleh bagi custom interface (pengguna boleh ubah nak letak mana kawalan) sebab saya tidak selesa gerakkan Eddie dan tembak pada jari sebelah kiri secara serentak. Jadi, agak sukar untuk tembak sambil bergerak. Grafik boleh ditingkatkan lagi. Teruskan usaha! Saya harap pihak pembangun sentiasa update selepas ini walaupun wayang dah disiarkan. Sekian, terima kasih.

Game ni sangkut bila jalan tapi kena paksa baru jalan, auto firing tapi sampai gak ops terakhir iaitu op zulu, ini tandanya game ni masih boleh main.good game.

Misi selesai! Will there be new ops coming? Hoping for a better recognition upon completing all missions :) Maybe a grand weapon or a ticket to the movie lol thankyou

Pening aku main . haha sensitivity dh susah . jalan langgar sikit sangkut , kadang2 naik tangga tak boleh . bug sana bug sini . btw good game

Menarik memang menarik tapi yg peliknya bila crouch lalu depan musuh, musuh tak nampak bila berdiri baru nampak.....agak kelakar lah disitu.....by the way satu effort yg bagus.....

CHAPTER 3 OPERATION WHISKEY. langsung tak dapat main,bila nak start saja sangkut-sangkut,saya masih belum dapat main CHAPTER yg seterusnya,diminta admin ambil perhatian tentang ni,terima kasih.

I think this game is good as well...Just the problem is the performance,aim and movement is not pretty good...Need to improve ASAP because that important...but the game is still 10/10....saya sokong buatan Malaysia...Malaysia boleh!!!!!

Hmmmm.... Dia punya control nk jlan tu dia stuck.....n then boleh tak kalo letak control shoot tu dekat kanan..... N then u kena ade Aim control tuk snang nak targetlah.... Kalo boleh team kene ade n grenade ....papehal syabas j revolusi n tahniah saya ucapkan kami harap nnt ade j revolusi 2 pulak lah... Saya nk tambah 1000 Bintang untuk game n movie 😊

Best siol 10/10 IGN. Graphic pun 10/10. Gameplay menarik uolls. I dah khatam game ni 10 times nokkkk. Menarik angaddd would recommend it to other gamers out there.

sentiviti die terlalu kuat susah nk aim lepastu kene add sprit button supaya senang sikit.tapi best la game ni

Permainan yang hebat bangga sebagai rakyat malaysia tetapi aim shoot kiri dan kana terlalu lembab. menyukarkan peemainan...harap pihak media prima dapat memperbaiki lagi bagi sesuai dgn game yang di bawa Unit Tindakan Khas

Chapter 3 opration whiskey sangkut2..mula game ni ok r,msuk bhgian sangkut2 tros hilang mood,dh updte pn same gak..pe sehhh..btindak

Terlalu banyak stuck masa nk checkpoint, graphic ok okay... boleh cuba lagi

Help, screen button shoot tidak ada. Cek kat setting on/off pun xde..cmner nak shoot!?

Control payah.. nk target enemy susah sgf la.. tak berapa nk tepat..

Eh apa dah, nak kawal dia berjalan pun susah, mana nak aim tembak lagi, nak tembak lagi, nak berjalan lagi....adoiii apa lah game ni..kawalan susah sgt. Elok main kat PC je game ni....kat mobile phone x sesuai lah. Pening lah kepala aku......ingat hp ada joystick ke. Suh media prima main kat hp tgk...dia pon pening. Sapa lah cipta game ni.....adoiiiiii...main2 lah cipta. Tutup jelah. Nak bersaing ngan game luar malu. Kawan aku mat salleh main game ni, dia cakap 'what is this' ....improve bro...kecewa. Nak tau camner, ko main tgkkk

Tahniah J Revolusi ni game yang pertama di malaysia. MADE IN MALAYSIA. Same macam counter strike.

Knape ekkk kalau main kat operation tango macm kene kepung dgan kete polis.....pastu nk tembak dari kete polis pon X boleh...

Saya ingin mencadangkan agar perbaiki sedikit game ni..like add more stuff ke weapon ke..

Bgi saye best sangat filem die sume saya dh tengok game die pon memang best gile on the champion...

Saya tak dapat main bila bukak je dia macam sekat. Saya memang nak main😭

Game ni best tapi sy main asyik stuck2 je..musuh depan mata tp xleh nk tembak bila dah aim kt musuh..at last mati mcm tu je..hampeh terasa..sekian..

Good with the update..have shoot button and run smoothly

Bahagian shoot sinaper butang tak jalan da set on shoot bila main tak tembak.tapi game ok

The game is quite interesting and I enjoy it.

Potensi belajar tanpa maklamat Ibarat menembak tanpa sasaran Kuasai sasaran dengan arahan Tembakan pertama menjadi sasaran

Best. Semuaa best. Tapi kenapaa level operation beta, snipper takboleh gunaa?

Tnye skit,,nape sy pnye game xle trozkn stage?? Stge next bole maen,tp xle nk tmbak?? Tlong ajar cket.. stage 2 cmne nk unlock?? Coin ad 55+++ tp xle bkk.. tlong....

Kalau boleh tambah submission moves.Papepun tahniah game bail giler

Please add achievement and can connect to google play


Play as Jay or Eddie, eliminate the enemies and save the day. J Revolusi is an action packed auto shooting game. The Official Movie Game for J Revolusi. Be the characters of J Revolusi, play as Jay or Eddie in Malaysia's Elite Special Squad. J Revolusi offers a First Person Shooter (FPS) experience in Full […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 50,000 - 100,000
Score 4.1
Developer Media Prima Digital
Link

We don't provide APK download for JRevolusi but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *