KABEDON(mendorong ke tembok) for PC and MAC

Bener-bener gak nyangka kalo game ini lucu banget, awalnya aku kira bakalan romantis ala ala komik shoujo gitu, ga taunya absurd banget haha.. It's quite refreshing and very recommended..

How to use KABEDON(mendorong ke tembok) for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type KABEDON(mendorong ke tembok) in Search bar and install it.
Now you can use KABEDON(mendorong ke tembok) on your PC or MAC.


Keren xD Sukses buat aku ketawa, ini game wajib dimainin. Awalnya sih romantis tapi kalau makin lama makin gk terduga, coba aja deh 😂

Funny and cute. The translation is a bit formal though (not "formal-formal", but somewhat "casual-formal")

Funny. Glad there is an Indonesian version for this game. Well done, Cats Apps! I like all your games!

Cute 😊 Kya.. You have to play this game. Especially for fangirl 😝

Lucu Ini sangat lucu. Awalnya, saya berpikir game ini akan manis dan mendebarkan, ternyata game ini sangat kocak O(≧∇≦)O

CUTE Awal nya romantis. Lama kelamaan lucu :v bhak suka suka

Ini beneran? Kabedon, dari pertama kabe- lama2 bisa semua sudut ruangan jd -don! Unik.

Lumayan lucu Modelnya simpel, tapi bisa bikin ketawa lolol.

Lucuu Awalnya kayak gak jelas gitu wkwkwk, nikmatin aja

Lumayan Tapi agak bosen!! Masa cuma klik ke ceweknya doang?

Love bangett App nya kecee sumpahh love it ^^ ga nyesel dwh kalo download wkwk

Lucu Anjaay lama lama karakter makin tak terduga

Funny Enak aja maininnya.. seru seru gimanaa gitu

What a cool and surprising game. I really recommended this game to girls who want to be loved!! 😍😍😍

CUTE The girl and the boys are so cute >< I really love it :)

What a cute game I like to play it. It has cute graphics to play

I use my dad account so its cute i like i

Simple tapi kocak. Awalnya kukita macem otoge gitu


Tau gak sih apa itu KABEDON? 😉Salah satu budaya Jepang yang lagi nge-trend banget loh x) Permainan ini adalah permainan buatan jepang yang telah diterjemahkan. Penasaran rasanya di-kabedon! Ayo coba sekarang! XDPermainan disela waktu luang .。.:*・゚+.。.:*・゚+.。.:*・゚+.。.:*・゚+.。.:*・゚+.。.:*・゚ "KABEDON" semua perempuan pasti penasaranTertarik di-kabedon sama cowok ganteng!? .。.:*・゚+.。.:*・゚+.。.:*・゚+.。.:*・゚+.。.:*・゚+.。.:*・゚ —————————————Kabedon ideal kamu kayak gimana sih!?—————————————Mainkan siswa SMA nya! […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.4
Developer Cats Apps
Link

We don't provide APK download for KABEDON(mendorong ke tembok) but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *