Kviz Slagalica for PC and MAC

Postovani, asocijacije se nerealno ocenjuju, preterano mnogo poena se dobija, pobedi neko ko celu partiju ima duplo manje poena, jer je pobedio asocijaciju. Zaista nerealno....

How to use Kviz Slagalica for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Kviz Slagalica in Search bar and install it.
Now you can use Kviz Slagalica on your PC or MAC.


Jedino sto ovde valja je sto moze besplatno da se igra do mile volje. Sve ostalo otprilike je dosta lose. Netacni odgovori, jako mali izbor reci u prvoj igri, strane reci u prvoj igri, pogresno napisane reci, ako je u asocijacijama resenje npr. "zeleni", ne moze ni "zelena", ni "zeleno" itd. Takodje brzo su pocela i da se ponavljaju pitanja. Steta, a moglo je bolje.

Sjajna aplikacija, ne bi bilo loše da se vreme u igri asocijacije sa 20 produži na 25 sekundi i eventualno da interfejs bude malo lepši.

Dobro je, mada ima korekcija za asocijacije. Greske u vasim zadatim recima, mislim krajnjim resenima kolone. Na primer Irskr, i onda ne prihvata Irska. Sinonime ne prihvata, cak ni rodove nekad. To bi bilo to, nista strasno, lepo uradjeno. :-)

2 zvezdice jer skoro uvijek baguje na igru povezivanja!!!

Slabo Slabo je to jako mala baza riječi


Igra po ugledu na popularni kviz Slagalica sa RTS-a. Možete igrati samostalno ili protiv drugih igrača (slučajnim izborom protivnika ili Vaših Facebook prijatelja) preko interneta. Pratite svoj rezultat preko rang lista (posebno za samostalnu a posebno za igru sa drugim igračem). Igra je potpuno besplatna.


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 3.8
Developer fz2902
Link

We don't provide APK download for Kviz Slagalica but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *