Makao for PC and MAC

Good game like in a reality Jó kis alkalmazàs. Legutóbb valamikor gyerekkoromban makaóztam. A jutalomkártyáknál a szövegek nagyon beteeegek. :D a design lehetne kicsit modernebb, ezèrt ****

How to use Makao for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Makao in Search bar and install it.
Now you can use Makao on your PC or MAC.


Good old game! Nagyon klassz h ilyen is van :) egy kerdes: nekem a beallitasokat nem engedi változtatni, van erre vmi mod, csak en nem vettem eszre?

Really well made game. Reminds me of my childhood! Its also named Septicã in Romania

Sok a hiba a nehezebb fokozaton.

I love it Great Hungarian card game . Make it available in online game . Thank you

Köszönöm! Remek alkalmazás, pont, amit kerestem:) Mondjuk, amíg megszoktam, hogy Makaó-t és Kakaó-t is kell "mondani", jó sokat anyáztam, és igen, Laurát igencsak meggyűlöltem, kár, hogy nem lehet neveket átírni...?

Nagyon jó! Két észrevétel: néha mikor sok hetes miatt szív az ellenfél kevesebbet húz fel a talonból, a másik meg az h lehetne olyan intelligens a gép h ha előtte való embernek makaoja van és pl kér színt v számot akkor a gép ne pont azt kérje mint akinek makaoja volt :) amúgy baromi jó játék!!!

Azt leszamitva,hogy tudja milyen lapok vannak nalam,es ebbol kifolyolag csal.nagyon jo jatek!

Kiraly Laura csal, Albert meg fogyatékos de imádom! :)

Alsó Miért van az hogyha alsót teszek és feljön a szám vagy figura választós ablak akkor csak király, 8, 9,10 között tudok csak választani? Speciális lapot miért nem lehet kérni?

ritka minoseg latszik hogy egy olyan ember irta ezt a jatekot aki nem most kezdett el programozni. relative kicsi is, nincsenek reklamok, mindig jol mukodik. ilyen jatekok kellenenek playre...


Makao is a card game such as Uno or Solo. This game is played with Hungarian deck too. Each player receives five cards. Players can put cards of the same suit or value as the card offered by the previous player. There are special cards to make the game exciting. The winner of the game […]


Screenshots

Price Free
App Size 0.8740234375 MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 4.2
Developer Sajó Games
Link

We don't provide APK download for Makao but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *