Quizkampen™ PREMIUM for PC and MAC

Lage egne spørsmål? Får bare en feilmelding om forstyrrelser mot server når jeg prøver å sende inn egne spørsmål... Vært slik i flere dager både via wifi og mobilnett.

How to use Quizkampen™ PREMIUM for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Quizkampen™ PREMIUM in Search bar and install it.
Now you can use Quizkampen™ PREMIUM on your PC or MAC.


Hmm E nå et ganske godt spæll :)

Forstyrrelser i koblingen? I det siste har det vært "Forstyrrelser i koblingen med serveren" Ikke mulig å synkronisere.

Som svensk er i norge er det lidt frustrerande med alle norske spörsmål men det er jo ikke riktigt et lösbart problem. Önskar man kunde tävla i olika ålderskategorier då det inte känns speciellt rättvist när man möter barn/ungdomar.

Good concept This game is of course not the first in it's genre, but it does a good job of entertaining you every time you play. I would like some more questions in some specific categories, but that will automatically come as the community grows bigger over time. Overall this is a good quiz game that can entertain you more or less forever, (until you get bored of it of course) it also has a big variety in questions so you will deffinently learn a lot when you play this game. Try it out if you think it sounds good.

Lænt Forbannja arti opplægg herre her ja ;)

Artig tidsfordriv, og man lærer litt en gang i blant.

Ok app Gøy å spille. Men den lar med ikke legge inn premium appen igjen etter at den har blitt lagt inn på ny... Kjedelig

Bra spill Stor variasjon i spørsmål. Eneste negative er mangel på bakgrunnslasting, alt fryser mens spill laster.

Bra Veldig god app, bra teknisk og design, men ville vært fint med en liggende rotasjon :)

Helt avhengige! Jeg syns det er imponerende hvor mange forskjellige spørsmål der finnes! Og enkel intuitiv design som gir det enkelt å veta hva man skal gjøre. Syns det var litt vanskelig å skille ut vilken Quizkampen å laste ned, og hadde håpt att jeg ikke trengte å laste ner hele appen igjen når jeg kjøpte den! Der var og litt for mye press for å kjøpe appen. Betaler gjerne for en go app, men liker ikke å bli mast på om det.

Elsk det Utrolig artig og lærerikt, anbefales sterkt!

... Spillet er ok. Men siden de ikke klarer og slutte og be meg "rate" det. 1stjerne er helt mere enn nokm

Farlig vanedannende Har man først begynt er det vanskelig å slutte. Gode kategorier med varierte spørsmål. Den beste quiz-appen jeg har prøvd.

Skal gi dere anmeldelse.... IKKE MAS OM DET NÅR JEG HAR BETALT FOR Å SLIPPE IRRITERENDE POPUPS!

Kan ikke logge på! Får heller ikke tilbakestilt passord.

Påloggingsproblem Klarer ikj logge på Premiumversjonen.. Sender heller ikke passord til epost.

Kjempeunderholdning! Quizkampen er en fargerik og pen app som byr på seg selv fra det øyeblikket man har laget et brukernavn og kjapt kommer i gang med en quizkamp. Konkurranseinstinktet er der spesielt når man spiller mot venner, og seiersfølelsen er knall! Appen er lærerik, og jeg tar meg stadig i å søke opp informasjon om ting jeg visste lite om fra før. Passer bra både som underholdning på kollektiv transport og andre offentlige steder som innebærer venting, så vel som hjemme! Jeg vil legge til at de som i en periode hadde problemer med å logge inn etter å ha oppgradert til Premium antakeligvis hadde disse problemene fordi Google hadde servertrøbbel på globalt plan. Håper det har ordnet seg til nå! Ellers foreslår jeg å sende e-post til support hvis det er noe som ikke fungerer. ;)

variert og kjapt gode spørsmål, og fort gjort å stikke innom for eit par runder mot vener

Og hva for de som vill spille mot noen utenfor Norge??? Ja dette er gøy men hva hvis man vill spille mot noen utenfor Norge??? Da er det stopp. Veldig ufleksibel dette å ikke kunne velge språk og hvem man vill spille med. Spillet er jo lagd av FEO media AB, dvs AktieBolag = ikke norsk = dette burde dere kunne få på plass...

Endelig på Norsk funker fint slipper no å ha det på svensk....

Veldig bra Raskt og enkelt å komme inn i, men gir timesvis med underholdning. Mange spørsmål og gode løsninger om man mister tilkoblingen til serveren. Masse statistikk for de som interesserer seg for slikt.

Avinstallerer seg selv Programmet avinstallerer seg selv hele tiden.

Quiz er gøy Men appen ser ikke bra ut på pad med høy oppløsning


Quizkampen er et morsomt og fargerikt sosialt kunnskapsspill hvor du kan utfordre venner og andre spillere til quiz – og samtidig lære ny fakta!• Nytt design > Splitter ny grafikk, avatarer, topplister, skrifttyper, farger med mer!*Høydepunkter*• 30.000 tekst- og bildespørsmål i god kvalitet skrevet av Quizkampen-utviklerne og spillerne selv. Velg fra et stort antall kategorier.• […]


Screenshots

Price 299
App Size -1 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.4
Developer FEO Media AB
Link

We don't provide APK download for Quizkampen™ PREMIUM but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *