Tablic Masters for PC and MAC

Odlican, 5+ Najbolji tablic za Android telefone! Narocito su interesantna (ali i zarazna) kladjenja u igri.

How to use Tablic Masters for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Tablic Masters in Search bar and install it.
Now you can use Tablic Masters on your PC or MAC.


Nije nesto sranje .. Moze malo vise truda u animaciju da se ulozi.. Igrica je govno sve u svemu

Ne dobijam zlatne tokene za pobedu, ako moze da se sredi, hvala

Igra kao igra... Instalirao sa igru zato sto obozavam tablic,medjutim nerviraju me ovi tokeni.Zasto se ne dodaju Tokeni na one predhodne koji ostaju od proslog dana nego se brisu?Nisam igrao igru tri dana jer Sam hteo da se nakupi pa onda kad krenem,krenuo sam.Medjutim kad Sam se ulogovao video sam da imam 200 tokena umesto 500. Drug je isto instalirao on je kupio u prvi par dana tokene platio par evra,njemu ste oduzeli sto mu je ostalo a dali mu besplatne koliko mu sleduje za taj dan,niste dodali.I to je za mene kradja!!!

Tablic neće da mi učita kad ga ne koristim na wifi mrezi!

Odlicna Veliki plus sto moze da se igra i na racunaru na velikom ekranu.

Odlična je, ali.. Ne znam kako ali desilo mi se da sam vodila tokom čitave partije, u toku sedmog deljenja trebalo bi je još nekoliko poena do 101, iznenada izašlo je obavestenje da je igra gotova, da je protivnik pobedio i to tačno sa onoliko poena koliko bi mu falilo na kraju tog deljenja (20 i nešto). Ne postoji opcija za prijavljivanje igrača i slično pa sam odlučila da vam pažnju skrenem ovde. Sem toga, odlično odradjena aplikacija i igra.

Jedina profi aplikacija za tablic. Lepo mi radi u GSP-u

Znaci debilski algoritam Sanse da ce te da pobedite su apsolutno na kompijuteru, i kompijuter favorizuje koga on hoce. A jos neverovatnije je da skoro svaki put kad igram ja ili drugs osoba dobijemo 3 iste karte. To toliko nije realno da je ovo tesko smece i dok se to ne sredi nema mene u ovoj igri.

Ok je ali je smešno da mogu da odigram jednu igru dnevno.


Tablic is simple and very interesting card game. With catchy interface, clear big cards and smooth animations, Tablic Masters will make you have fun with thousands of other people while sharpening your brain at the same time. All you need to know to play it is mathematical addition with numbers up to 14. In essence, […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.0
Developer Danko Saponjic
Link

We don't provide APK download for Tablic Masters but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *