Teka Lirik Lagu Ini for PC and MAC

All is about time Nyawa da bagi, nape nak letak masa lagi...hadoooo laaaaaa... Potong stim btol la...spoil la ini mcm....tgh syok2 teka, lagu nak kena dengar dulu...baru la ingat...tp bile dengar lagu mase da bnyak trbuang...hadoooooooo... Selagi x buang masa nie... Saya cume bagi satu bintang je... Kalo da update, n xpakai masa da...nnti saya bg 5 bintang๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

How to use Teka Lirik Lagu Ini for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Teka Lirik Lagu Ini in Search bar and install it.
Now you can use Teka Lirik Lagu Ini on your PC or MAC.


Spoiled... Nyawa cukop la yang nk letak masa tu kenapa? Main trgantung, bila org komen baik2 cakap mcm lebih kurang ja perbaiki la cepat

Tak perlu masa Kan dah letak nyawa. Masa xperlu lah letak. Klu bkn kerana masa... sy bg 5bintang. Atau mgkn klu masa tu berhenti masa kita dengar lagu pun ok jugak. Tp lbh baik xyah ada masa tu. Buang je. G update cpt... pastu leh bg 5 bintang. Mmg frust psl masa tu

best giler game ni memang best tapi tak payah la pakai time, 3 nyawa je da cukup. ngekngakngikngok

Note Gagak Hitam Studio Balas komen orang tu biar betul2 jangan reply selamber je fix betul2 app kau kalau nak org suke jgn nak buat lawak bodoh ! Take a note!

SOUND LAGU TAK KELUAR!!! nama game dah cambest, tapi cane aku nk teka kalau tak de keluar lagu pun. Kalau dpt fix benda ni, 5 bintang aku kasi.

Best Tapi tolong la panjangkn masa dia tu gagak hitam studio . Letak 5 minit . Puas hati main . Pleaseeeeeee ..

it's ok but sediakan tutorial untuk newbies. dan buang iklan masa tengah bermain. menganggu konsentrasi pemain je. kipidap btw!

Besttt gilaaaaa Kalau selalu dengar lagu lama confirm boleh jawab.. Thumbs up! ๐Ÿ‘

Noob Masa lagi nyawa lagi, mana yang kau nak lol

Those timing so annoying.... da ade nyawa tp still ade timing...

Tak best Lagu lama! Tak penah dengar pon hade! Ngokngek

Gagak hitam studio game ni berpotensi untuk pergi jauh. Cuma kena baiki sikit. Masa tu rasanya x perlu sbb dah ada nyawa kan.

Best !! serius best gila...walaupn byk kli abeh peluang tp lg semangat nak main lg....

Masa Abis masa dgr lagu ja, nyawa suda ada.. Masa tu rsanya x perlu laa ..

Tolong buang masa Tgh best layan tetiba masa pulak spoil

apa ni... sedap dah sedap... lagu leh download lak.. dah lah masa gerak... baiki sikit le

Sepatutnya letak masa untuk setiap lagu,bukan untuk sekali play.

Terbaik Siokkkk game ni bnyak lagu yg best2 ...ehhe

Kalu dpt satu lagu satu masa.score pn takat tu je

TIME Masa tu tak yah lah ada Yobbbb..

Nk tnya knp bila nk main tp x ad suara aekkk????

Masa lama sikit... lagi best... hehehe... lagu lama pun aku try teka jer... hahaha

Buang time Games best, tapi time x best...

Ko orang ni sebuk je tolong buang masa. Apalah buang masa dengar lagu jer sampai leka nak dengar Al Quran. Qasidah ada tak nyasid la best. Cuba buat Ayat Al Quran ayat No berapa surah apa bagi orang teke misti ramai x dapat cari jawapan.

Failed Aduh asal masa ade... Fail la mcm ni nyawa ade masa ade sepatut nya masa je nyawa tu kena la buang.. Cuba buat yang baru

Support gagak Hitam Ngekngok dia balas kat komen orang tu haha tabikkkk springgggg terus download apps ni

Mmmm bah bnyak la msa kau......nyawa+masa=nasa kepala bana kau......fix bende ni kan ok......kepala bana otak hilang ke langit sampai ke bulan untuk mencapai matahari kau la comment yg mcm palui kau.....


You will be shown part of the lyrics of popular song. Don't forget the lyrics. You need to select the correct lyrics to a song from the four options. If you guess correctly, then automatically you will be taken to the next song until the end of the game. Every correct answer will be given […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 3.8
Developer Gagak Hitam Studio
Link

We don't provide APK download for Teka Lirik Lagu Ini but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *