Teka Teki Malaysia for PC and MAC

Jawapan 49 level 4 apa? Stress aku fikir , coin dah xde

How to use Teka Teki Malaysia for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Teka Teki Malaysia in Search bar and install it.
Now you can use Teka Teki Malaysia on your PC or MAC.


Main best..tp kdg2 huruf yg diberi x cukup..perlu ulang byk kali bru muncul huruf yg betul..

Level 1 soalan 14 jawapan APA siak .THE AIS LIMAU.PUII

Huruf terlalu banyak. Mungkin boleh kurangkan sikit . Terlalu random nak pilih jawapan .

Knapa o macam 0 .....susah laa asyik kena amik huruf....o & 0 x leh beza

Ok2 je Knp dlm gambar ni kata 10 coins utk tunjuk satu huruf tp knp dlm game tunjuk 40 coins utk dedahkan huruf...too much typos kalau korg perasan...😤😠

Mencabar, kena byk berfikir ikut luar kemampuan otak. Keep it up👍

Tak boleh skrol utk soalan yg panjang Ade level yg soalannye panjang, tapi tak boleh nak skrol down utk tengok sambungan soalannye. Pls fix it. Soalan agak mencabar minda. Kipidap. Lagi satu, level 1 jadi lock semula ke bila dah masuk level 2?

Mohon cek jawapan Soalan 14, sepatutnya Teh Ais Limau, kenapa jawapannya THE AIS LIMAU? Habis coin sbb soalan tu jer

Tak susah, tak senang... Fikir n sambil guna duit..hahaha

Umm..maafkan saya tapi kenapa soalan 14 the ais limau😅pelik btul sepatutnya teh ais limau

Sangat² mencabar minda. Bagus utk bljr bahasa melayu dengan lebih baik. Kipidap!

Karina Rina Begitu seronok dan menghilang kan tekanan...


Teka Teki Malaysia dalam Bahasa Melayu! Jom main himpunan kuiz teka teki power, teka teki paling susah mahupun senang, serta teka teki yang terbaru untuk menguji minda anda. Terdapat juga soalan berbentuk teka-teki gurauan yang kadang-kadang mempunyai jawapan yang tidak relevan yang mampu mengundang kemarahan. Apa pun semua soalan dan jawapan adalah menarik, unik dan […]


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.1
Developer carolbaum
Link

We don't provide APK download for Teka Teki Malaysia but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *