Timbang Bola for PC and MAC

Galaxy tab 1 Best jugak ek main game ni

How to use Timbang Bola for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Timbang Bola in Search bar and install it.
Now you can use Timbang Bola on your PC or MAC.


Best gila 2 Walaupun pompuan saya tetap sukakan bola....

Katenyelahh Adik saya umur 11taun yang sruh download game nii. Dye yang naik main sgt.

Sukanya Umur saya 15 tahun saya suka men game ni

Saya suka bola tapi best ke game ni?

mcm bodo nk timbang smpai 3 pun x lepas....mcm cibai....

Syok! Lepak2 dah boleh timbang bola... Tapi guna jari

Utilize kit kat features The first time i try to touch the ball accidentally i touch the home button. So it will be better if it can hide the button below and swipe from below to unhide or have the exit button on the main menu

Super addicted Hard and challenging but can't stop play. Kudos Fiction Labs!

Nama. Saya Adam Hahahahahaha


Terkenang zaman timbang bola ketika di kampung?Main timbang bola sampai maghrib sampai kena rotan dengan mak ayah?Kawan-kawan main dengan geng yang terrer-terrer saja? Sekarang, anda dapat bermain permainan yang sama hanya dengan menekan skrin. Cabar kemampuan mengawal bola dengan rakan atau saudara anda dan bandingkan markah anda.


Screenshots

Price Free
App Size MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 3.9
Developer FL Games
Link

We don't provide APK download for Timbang Bola but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *